REDIRECȚIONEAZĂ IMPOZITUL

PENTRU PERSOANELE FIZICE

1. DESCARCĂ ȘI PRINTEAZĂ
2. COMPLETEAZĂ
3. DEPUNE LA ANAF

Orice persoană fizică poate redirecționa 2% din impozitul pe venit pentru a sprijini activitatea PRIDE România, atâta timp cât a fost salariat sau a obținut venituri din activități independente în anul 2019. Această procedură nu impune niciun cost din partea contribuabilului.

Tot ce trebuie să faceți este să descărcați de mai jos formularul 230, în cazul în care sunteți salariat/ă sau beneficiați de o pensie de peste 2000 de lei, sau formularul 200, pentru veniturile din activități independente (cum ar fi chirii, activități de producție, profesii liberale etc.). După completarea formularului cu datele personale, puteți alege să:

  • Depuneți formularul direct la Direcția Generală a Finanțelor de care aparțineți, până la data de 15 martie 2020, sau la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire
  • Aduceți formularul la următorul eveniment PRIDE România și să îl lăsați la noi
  • Depuneți declarația online, prin intermediul serviciului ANAF Spațiul Privat Virtual, disponibil la adresa următoare: https://pfinternet.anaf.ro

Sau puteți solicita un formular de la noi, când veniți la vreun eveniment!

Daca doriți mai multe informații în legatură cu această procedură, nu ezitați să ne contactați. Vă mulțumim!

PENTRU PERSOANELE JURIDICE

Dacă aveți o afacere profitabilă și doriți să susțineți valorile și activitățile noastre, acum aveți șansa de a direcționa către PRIDE România 20% din impozitul pe profit datorat statului. Această sponsorizare nu vă costă nimic.

Contactați-ne pentru mai multe detalii. Vă mulțumim pentru sprijinul acordat!